Tryckeri

Original är ett vänligt tryckeri som tar sig tid och resonerar. Problemlösaren med många idéer, som efter år av erfarenhet lärt sig vara väldigt effektiv.
Vi älskar utmaningar!

komori

Offsettryck

För stora volymer av trycksaker blir det bäst ekonomi när vi trycker offset. Vi har en modern maskinpark med olika tryckplåtsformat samt tryckpress med fem färger. Här trycker vi i en hastighet om 16000 ark per timme. Färgkalibreringen sker med modernaste mjukvara och full automatik så att vi kan hålla en jämn kvalitet.
Läs mer om offsettryck

igen

Digitaltryck

När det är snabba puckar och kortare serier använder vi digitaltryck. Här kommer trycksakerna ut sorterade och redo för efterbehandling löpande. Vår nya digitalpress har några unika egenskaper som ökar utbudet av produkter.
Läs mer om digitaltryck

epson

Storformat

I samband med kampanjer eller utställningar behövs oftast större tryckta material. För ändamålet har vi en storformatsavdelning där vi kan göra allt från affischer till bildekor och fasadvepor.

horizon-stitchliner

Efterbehandling

Vi har en bred maskinpark för olika typer av efterbehandling. När trycket är gjort börjar arbetet. Papper ska skäras, bigas, falsas, klamras osv. Vi kan även prägla och laminera.

Copyright © 2019 - Original i Umeå AB. All rights reserved.